"Neću u Partizan kao bonus igrač, mogu da se nametnem!"

Autor: Sportski žurnal

Sport

17.09.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od primarnih meta Partizana u ovom prelaznom roku je Jovan Vlalukin, bivši fudbaler Partizana, a trenutno desni bek Metalca iz Gornjeg Milanovca.

RepublikaFoto: Starsport
Jovan Vlalukin

Partizan bi dovođenjem Vlalukina rešio nekoliko problema. Jedan od njih je popuna pozicije koja je često bila problematična, a drugi bonus igrači, odnosno pravilo sa kojim se Partizan nije najbolje snašao u novoj sezoni.

Ipak, Vlalukin ne može tek tako da dođe.

- Zvao je visoki zvaničnik Partizana, obavestio me je sportski direktor Bojan Leontijević. To je sve što mogu da kažem. Pita se Metalac, a što se mene tiče, znam dobro šta je dres Partizana- rekao je mladi fudbaler za "Sportski žurnal".

On nema ništa protiv selidbe u Humsku, ali mu se ne sviđa što je rešenje samo zbog svojih godina.

 

- Pominje se da sam interesantan kao bonus igrač, ali ja bih da izbrišem taj prefiks. Hteo bih da se nametnem bez obzira na godine i konkurenciju. Metalac mi je pružio mnogo, strpljenje i poverenje, ali je odluka moja tek ako se klubovi dogovore. Menadžer mi je preneo da ima interesovanja i iz inostranstva- otkriva desni bek.

Partizan je ovog leta već angažovao Aleksandra Miljkovića koji igra na toj poziciji, ali je iz kluba otišao Nemanja Miletić. 

U prethodnom periodu, crno-beli su se interesovali za još neke bekove, pa su tako kao pojačanja na levoj strani odbrane figurirali Ivan Obradović i Zlatan Šehović, ali za sada nije došlo do dogovora sa njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading