"DELIJE" OČIMA NE VERUJU: Nakon kiparske ELIMINACIJE, Zvezdu čekaju PAKLENI timovi na putu do Lige Evrope!

Autor:

Sport

16.09.2020

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su imena mogućih rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde nakon poraza od Omonije

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Omonije u Nikoziji, nakon slabijeg izvođenja penala, a aktuelni srpski šampion evropsku priču nastaviće u završnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Četa Dejana Stankovića će biti povlašćena pri žrebu, a moći će da se sastane sa timovima koji su ttakođe eliminisani na putu ka eliti.

Kao najteži protivnici izdvajaju se škotski velikan Seltik i bugarski Ludogorec, a interesantno je da crveno-beli mogu da ukrste koplja sa Astanom, ekipu koju je Partizan u dva navrata nadigrao minule sezone, u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kako sada stvari stoje, potencijalni rivali srpskog šampiona u plej-ofu za Ligu Evrope su: Seltik (Škotska), Astana (Kazahstan), Ludogorec (Bugarska), Legija (Poljska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Slovan (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Fola Eš (Luksemburg), Linfild (Severna Irska), Tirana (Albanija).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading