OLAKO SU GA SE ODREKLI: Stanojević ostaje bez još jednog pojačanja - problem 200.000 evra!

Autor: mozzartsport

Sport

16.09.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Ivan Obradović zahvalio se čelnicima crno-belih i rešio je da karijeru nastavi u inostranstvu, a svi su izgledi da ni na suprotnom kraju terena ekipa neće dobiti osveženje kakvom se nadao Aleksandar Stanojević.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Novi trener označio je Jovana Vlalukina potencijalnim rešenjem u poslednjoj liniji, međutim, u ovom trenutku dolazak mladog fudbalera Metalca je neizvodljiv. Pre svega zbog stava Milanovčana da na ime obeštećenja zahtevaju 200.000 evra.

Kad su čelni ljudi kluba iz Humske 1 čuli koliko Metalac ceni Vlalukina istog časa su odustali od njegovog angažmana, pod obrazloženjem da je u pitanju preveliki novac za uslove srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Jovan Vlalukin

Primera radi, zimus su za 120.000 evra angažovali napadača Bojana Matića iz Vojvodine, nedavno odustali od kupovine Nikola Boranijaševića – takođe desnog beka – za 400.000 evra i kako se može čuti nisu spremni ni upola manje da plate za svoje dete koga su se leta 2019. odrekli.

 

Sad bi da ga vrate iz dva razloga. Prvi je što bi posle odlaska Nemanje Miletića u Saudijsku Arabiju ravnopravno konkurisao za mesto uz aut-liniju sa još jednim povratnikom, Aleksandrom Miljkovićem. Drugi je sadržan u saznanju da nekadašnji član Teleoptika ispunjava uslov bonus igrača (rođen 21. maja 1999) i imao bi prednost na superligaškim mečevima, što bi stručnom štabu dalo šansu da među stative vrati Vladimira Stojkovića umesto Aleksandra Popovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading