(VIDEO) SERIJA A: Milinković Savić ponovo odličan, Miha prekinuo crnu seriju, Iguainove majstorije obeležile derbi

Autor: I. Vuksanović

Sport

30.10.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija A ponovo je obilovala golovima. Milinković Savić asistent, Juventus siguran u derbiju, Mihajlović se vratio na pobednički kurs.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iguain je sa dve majstorije presudio Milanu u derbiju kola

Serija A ove godine veoma je zanimljiva jer se za titulu bore Juventus, Napoli, Inter, Lacio i Roma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus silan u derbiju

Milan - Juvenuts 0:2

Juventus je na krilima Iguaina slavio u prestonici mode. Argentinski napadač je sa dve majstorije razbio Milan i trasirao put crno-belima do pobede. Pipita se vratio na golgeterski kurs, a Juventus iz utakmice u utakmicu deluje sve bolje.

RepublikaFoto: instagram.com/uefachampionsleague
Napolitanci grabe ka tituli

Napoli - Sasuolo 3:1

Napolitanci su na svom terenu bili sigurni protiv Sasuola. Strelci su bili Alan, Kaljehon i Martens za domaćina i Ficineli za goste. Napoli je prvi na tabeli i sanja san o tituli koju čekaju još od vremena Dijega Armanda Maradone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
El Šaravi je postigao prelep gol

Roma - Bolonja 1:0

Fantastičnim golom Stefana El Šaravija Roma je slavima na Olimpiku. Rimljani su trenutno 5. na tabeli sa 24 boda, sedam manje od prvoplasiranog Napolija.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
Segej Milinković Savić igra fantastično

Bonevento - Lacio 1:5

Lacio je razbio slabašni Bonevento. Milinković Savić je upisao asistenciju, a odličnu partiju pružio je Imobile koji je zabeležio tri asistencije i jednom se upisao u strelce. Bastos, Imobile, Marušić, Parolo i Nani upisali su se u strelce za goste, dok je jedini gol za Bonevento postigao Lazar. Bonevento je otpisan i gotovo sigurno vraća se u Seriju B.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Udineze je izvojevao važnu pobedu

Udineze - Atalanta 2:1

Tim iz Udina je na svom terenu zabeležio pobedu nad najvećim iznenađenjem prošlogodišnjeg izdanja Serije A. De Paul i Barak su bili strelci za Udineze, a Kurtić je pogodio za Atalantu. Lako je moglo da bude i nerešeno, ali Kristante je promašio penal u 85. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spal je osvojio veoma važne bodove u borbi za opstanak

Spal - Đenova 1:0

Spal je zabeležio jako važnu pobedu protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Atenućo je bio jedini strelac na meču. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenovljani igraju veoma dobro ove godine

Sampdoria - Kjevo Verona 4:1

Đenovljani su razbili goste iz Verone. Već posle prvog poluvremena bilo je sve rešeno. Strelci za domaćina bili su Lineti, Zapata i dva puta Toreira, a za goste pogodak je postigao Kakiatore. 

Krotone - Fiorentina 2:1

Fiorentina je posle pobede nad Torinom prokockala bodove na gostovanju Krotoneu. Domaći tim je iznenadio favorizovane goste i golovima Budimira i Trote ostvario veliku pobedu u borbi za opstanak. Strelac za goste bio je Boseli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Torino se vratio na pobednički kurs

Torino - Kaljari 2:1

Siniša Mihajlović je bio pod ulitmatumom, ili pobedi ili odlazi. Na dobrom putu bili su gosti da uruče otkaz našem stručnjaku jer su poveli preko Barele. Ipak golovima Falka i Obija Torino je slavio i vratio se na pobednički kurs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading