FSS: ZGROŽENI SMO SUĐENJEM ZA PARTIZAN, SUDIJA ĆE DA ODGOVARA!

Autor:

Sport

29.10.2017

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz FSS su ogorčeni na skandalozno i sramno suđenje u Čačku i faul u 96. minutu posle kog je Partizan došao do tri boda i pobede nad Borcem - navodi izvor iz FSS za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Anđelković
 To nije prvi put da se pomaže Partizanu. 

Koliko u ponedeljak biće održana hitna sednica, na kojoj će biti diskusije oko skandaloznog suđenja u Čačku,  a arbitri na čelu sa glavnim sudijom meča Novicom Anđelovskim bice kažnjeni i po svemu sudeći, skinuti sa liste arbitara.

Sudija Anđelovski je utakmicu produžio pet minuta, a Tošić je golom iz slobodnog udarca u 97. doneo trijumf Partizanu od 2:1.

Pre dve godine, Anđelovski je bio u centru pažnje zbog spornog penala na meču Donji Srem – Spartak, što je uticalo da ekipa Donjeg Srema ispadne iz lige.

Drugi sudija na ovom meču, Piper, je takođe 2015. godine imao propust i to na utakmici između Partizana i Spartaka, zbog penala koji je dosudio posle duela Fabrisija i Plavšića. Sudijska komisija ga je nakon toga suspendovala na određeno vreme.

Posle utakmice trener Borca Igor Spasić je izjavio, 

- Nemam šta da zamerim mojim igračima, trčali su borili se... Realno je bilo da bude 1:1. Ipak, na kraju se završilo kako nije trebalo. Ja stvarno mislim da ovo ne treba fudbalu. Zašto je sudija produžio utakmicu sedam minuta - pitao je posle meča Igor Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading