(VIDEO) "PARNI VALJAK" SAMLEO "GRAĐEVINARE": Autogol, crveni karton i penal pogurali Partizan protiv Rada

Autor:

Sport

12.09.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, najjači utisak sa meča ostavlja evrogol Filipa Stevanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave gol protiv Rada

Fudbaleri Partizana savladali su Rad u utakmici sedmog kola Superlige Srbije rezultatom 3:0. Crno-beli su do pobede došli zahvaljujući autogolu Lazara Stojsavljevića, kao i golčini Filipa Stevanovića, odnosno pogotku Umara Sadika sa bele tačke. Takođe, crno-beli su maltene celo drugo poluvreme imali i igrača više, jer je direktan crveni karton dobio Nikola Đorić.

Ekipa Rada je bila prilično čvrst rival Partizanu sve do 31. minuta kada je Filip Stevanović centrirao, Lazar Marković glavom prebacio loptu na peterac, a tu je defanzivac Rada, Lazar Stojsavljević, u maniru rasnog golgetera smestio u mrežu svog tima.

Na samom startu drugog dela, u 47. minutu, Nikola Đorić je faulirao Umara Sadika i tako sprečio izglednu šansu, a sudija Petar Piper mu je pokazao direktan crveni karton.

Samo četiri minuta kasnije, prednost crno-belih je udvostručio Filip Stevanović evrogolom za TV špice.

Konačan rezultat postavio je Umar Sadik sa bele tačke. Nigerijac je pogodio iz penala u 81. minutu, a najstroža kazna dosuđena je nakon što je Aleksandar Busnić oborio Asana.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading