SUPERLIGA: "Zmajevi" demolirali Metalac, drama u Subotici! Radnički i Inđija rutinski do bodova

Autor:

Sport

12.09.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo na terenima širom Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Voždovca slave gol protiv Metalca

Četiri utakmice sedmog kola Superlige Srbije odigrane su u subotu od 17 časova. Najubedljiviji trijumf je ostvario Voždovac, a po tri boda su još uzeli Radnički i Inđija, dok su Spartak i Novi Pazar podelili plen.

Voždovac je na "krovu" odigrao najbolju utakmicu od početka sezone, pa za Metalac nije bilo spasa. "Zmajevi" su slavili sa 4:0, a u strelce su se upisala četiri različita igrača. Marko Putničanin je u devetom minutu postigao prvi gol na meču, a prednost domaćih je udvosturčio Miloš Pantović osam minuta kasnije. Četiri minuta pre kraja prvog dela je Edin Ajdinović povisio na 3:0, a konačan rezultat je postavio Jovan Nišić u 59. minutu.

Delovalo je da će ubedljiv trijumf Radnički ostvariti u Senti protiv TSC-a, ali je domaći tim u samoj završnici ublažio poraz. Nišlije su pobedile sa 3:1, a golove su postigli Dušan Stojiljković u poslednjem minutu prvog poluvremena, Nemanja Kojić u 72. i Uroš Duranović u 81. minutu, a u petom minutu nadoknade je počasni gol za TSC postigao Nenad Lukić.

Još jednu pobedu gosti su odneli u Surdulici. Inđija je protiv Radnika slavila sa 2:0 golovima Miljana Ilića u 44. minutu sa bele tačke i Stefana Purtića u poslednjim trenucima meča.

 

Jedini remi viđen je u Subotici, gde su Spartak i Novi Pazar odigrali 1:1. Domaći tim je poveo preko Milana Marčića u 58. minutu, ali je bod gostima doneo Miloš Gordić u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading