PRESEKAO: Solskjer doneo odluku da li će Megvajer biti kapiten posle siledžijstva u Grčkoj!

Autor:

Sport

12.09.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer potvrdio je da će Hari Megvajer ostati kapiten "crvenih đavola".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Megvajer

Megvajeru je pre nekoliko nedelja izrečena uslovna zatvorska kazna na 21 mesec na grčkom Sirosu pošto je proglašen krivim za nanošenje telesnih povreda, pokušaj podmićivanja, nasilje nad pripadnicima policije i uvrede posle hapšenja. Engleski fudbaler je istakao da je nevin po svim tačkama optužnice i žalio se na presudu, zbog čega ona još nije pravosnažna.

- Hari će biti naš kapiten. Drži se veoma dobro i ja sam ovde da ga podržim. Ostavićemo Harija i njegove predstavnike da razmišljaju o tome. Za mene je on fantastično ljudsko biće, uvek je pozitivan momak koji gaji prave vrednosti. Tako da se nadam da ćemo ga na terenu videti kako igra na svom najboljem nivou- rekao je Solskjer.

 


Megvajer je pre desetak dana povučen iz reprezentacije Engleske zbog incidenta u Grčkoj, ali je selektor Garet Sautgejt najavio da računa na njega za naredne akcije.

Junajted u subotu igra prijateljski meč sa Aston Vilom, a sezonu u Premijer ligi otvara duelom sa Kristal Palasom 19. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading