PAUNOVIĆ OTKRIO: Evo kog srpskog trenera je pitao za savet!

Autor:

Sport

11.09.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Paunović imao je svoj prvi dan sa novinarima kao trener engleskog Redinga.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Paunović

- Uspeh  vam donosi uspeh. Moj uspeh se desio 2015. godine kada sam sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo u fudbalu. Tada je počelo da vlada veliko interesovanje za mene i imao sam dosta ponuda za novi angažman. Tom prilikom sam upoznao mnogo ljudi iz sveta fudbala i kako to obično ide nikad ne znate kada će se ti kontakti pretvoriti u poslovnu saradnju. Te stvari se događaju iznenada i brzo. Posle mog angažmana u Čikagu bio sam svestan da je ovo sjajna ponuda koju ne bi valjalo da ne iskoristim. Engleska je fudbalska zemlja i pravo je zadovoljstvo biti ovde - rekao je Paunović na početku razgovora, a potom odgovorio na pitanje koliko zna o Redingu.

- Biću neposredan. Za mene je sve ovde novo, ali zato i postoji proces učenja. Reding ima fantastične sadržaje i  klub je sa velikom prošlošću. Klub ima odlične predispozicije da napreduje u budućnosti. Ovde sam da pomognem, da timu pružim svoje znanje i iskustvo. Moj otac je bio fudbaler i trener, tako da određeno znanje imam i iz sopstvene porodice. Sve što imam u životu imam zahvaljujući ovom divnom sportu. Kako sam strastven u svom poslu, osećam potrebu da svoje znanje podelim sa svojim igračima i pomognem im.

Paunović je otkrio da je dobio i savet od svog sunarodnika Slaviše Jokanovića.

- Imao sam prilike da sarađujem sa Ranijerijem, Emerijem i Jokanovićem. Pre par dana sam sa Slavišom obavio dug razgovor u kojem mi je udelio mnoštvo saveta o ligi. Ono što sam naučio od prethodnih trenera je da je najbitnije da dobro upoznate igrače koje imate kako biste izvukli iz njih ono najbolje - zaključio je Paunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading