(FOTO) BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Ovo su PRVE REČI Zvezdinog najvećeg letnjeg pojačanja!

Autor:

Sport

11.09.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi zvanična promocija.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Mušema Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić"

Novo pojačanje Crvene zvezde je italijanski napadač Dijego Falćineli koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa iz Bolonje.

Njemu je dobrodošlicu na našem najvećem stadionu poželeo trener aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković.

- Bilo je uzbudljivo poslednjih par dana kada sam čuo da me Zvezda traži. Napeto, ali u pozitivnom smislu. Drago mi je što sam tu i ponosan sam što ću moći da branim boje velikog kluba kao što je Crvena zvezda - bili su prvi utisci italijanskog centarfora na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Dijego Falćineli je rođen 26. juna 1991. godine u opštini Marscijano koja se nalazi nedaleko od Peruđe. Italijanski napadač je juniorski staž proveo u niželigašu Pontevekiju, ali je kao kadet stigao u Inter u kom se zadržao godinu dana. Uprkos tome što je odigrao jedan prijateljski meč za seniorski tim italijanskog velikana, vratio se u klub u kom je ponikao i odigrao prvu seniorsku sezonu kao sedamnaestogodišnjak. Potom je usledio transfer u Sasuolo, pa odlazak u Folinjo i onda povratak u Sasuolo u kom je proveo čitavih sedam godina, ali šansu u timu je dočekao tek posle niza pozajmica. Prvo je otišao u Juve Stabiju, pa u Lancijano, ali je najzapaženiji bio u Peruđi (42 utakmice i 15 golova, Seria B) i Krotoneu (34 utakmice, 13 golova, Seria A). U Sasuolu je za svo to vreme odigrao 63 meča i postigao šest pogodaka, da bi potom pojačao Bolonju, a prošlu sezonu je proveo u Peruđi gde je na 27 utakmica, tri puta bio strelac.

Zvanično predstavljanje Falćinelija biće održano danas od 12 časova u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading