DA LI FSS "BUŠI" PARTIZAN? Bjeković pravo u CENTAR - odmah bi podneo OSTAVKU!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

11.09.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čelnik vicešampiona Srbije bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Bjeković

Nenad Bjeković, legenda Partizana, rekao je za "Sportski žurnal" da bi automatski napustio funkciju u Fudbalskom savezu Srbije, ukoliko bi video da kuća fudbala radi protiv interesa crno-belih.

Popularni Bjeka je upitan da li će podneti ostavku u FSS.

– Jesu li me oni predložili za rad u savezu? Ja sam partizanovac, ali kažem svima, u savezu sam dve i po godine, ali da sam jednog sekunda osetio da neko nešto radi protiv Partizana, ni sekund se u tom savezu ne bih zadržao! Ni sekund! Naprotiv, ja vidim nešto sasvim drugo!

Crno-belom porodicom provejava glas da Bjeković ne vodi računa o interesima "parnog valjka".

– Ok, ako oni tako veruju… Ja ne sedim u društvu u kojem neko nešto ružno priča o Partizanu, ustanem, odem… Ali, da dokazujem nekome da FSS ne radi protiv Partizana to je besmisleno… - poručio je Bjeković.

Podsetimo, nakon šest superligaških kola, crno-beli već zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom, a iz Humske su imali burne prigovore na račun suđenja Srđana Jovanovića prilikom poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:3).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading