Gvardiola: Nisam video šampiona već u januaru

Autor:

Sport

29.10.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti dominira ove sezone u Premijer ligi, ali strateg građana Pep Gvardiola ne želi da se ekipa u bilo kom trenutku opusti ni kada je reč o ligi ni kada je reč o Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Siti gostuje Napoliju u sredu 1. novembra, a Gvardiola ističe,

- Potrebna nam je još jedna pobeda da obezbedimo prolaz dalje, ali idemo u goste ekipi koja je prva u Seriji A. Svi znaju kakav fudbal oni igraju na svom stadionu, tako da će to biti vrlo teško. To je odlična prilika za nas da rezervišemo prvo mesto i daćemo sve od sebe da to i uradimo - rekao je Gvardiola za britanske medije. 

Fudbaleri Mančester siti su prvi na tabeli Premijer lige sa 28 bodova, bez poraza su, i samo jednom nerešenom utakmicom koju su odigrali u drugom kolu protiv Evertona (1:1). 


Dominacija Mančester sitija dovela je do toga da je trener Liverpula Jirgen Klop rekao da će Siti biti šampion do januara, ali je Gvardiola odbacio njegovu tvrdnju. 

Na pitanje novinara da li je to nerealno, Gvardiola je naveo,

- Definitivno. Vi ste Englez, da li ste videli nekada šampiona u januaru? Ni ja isto - zaključio je Pep. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading