NEVEROVATAN BORAC: Ovako se Miha izborio sa koronom!

Autor:

Sport

09.09.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović otvoreno je govorio o svom iskustvu sa virusom COVID-19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Ljubitelje fudbala nedavno je ozbiljno zabrinula vest da je Mihajlović pozitivan na koronu. Trener Bolonje se šest meseci borio sa leukemijom i zbog toga je bio u rizičnoj grubi pacijenata.

Na sreću, veliki borac je ponovo pobedio! Korona je prošlost, uspešno se oporavio i spreman je za izazove koji ga očekuju.

Mihajlović kaže da mu virus korona nije teško pao.

- Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest meseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, Kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osetio ništa- rekao je Siniša za italijanske medije.

 

Srpski trener dodaje da nije jedan od onih koji smatraju da je virus bezopasan.

 Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije- zaključio je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading