UDARAC KOJI ĆE NAJVIŠE ZABOLETI CRNO-BELE: Ivica Kralj osuo paljbu po Partizanu!

Autor:

Sport

09.09.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije klubovi su jednoglasno osudili nastupe FK Partizan u javnosti, smatrajući da nanose štetu srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Ivica Kralj

Tako je Slaviša Kokeza dobio punu podršku, dok je Partizan redom kritikovan zbog saopštenja kojima su prethodnih nedelja izlazili u javnost, a sve zbog nezadovoljstvo suđenjem. Pre toga su se oglašavali i Crvena zvezda i Vojvodina, a i oni su osudili crno-bele.

Jedan od delegata na sednici bio je i predsednik Mačve, čuveni golman crno-belih Ivica Kralj, ali uprkos dobrim odnosima sa ljudima iz Humske, bio je na strani FSS.

- Smatram kao nepotrebno ponašanje predstavnika FK Partizan i upućujem apel svim činiocima u fudbalu da sednu i razgovaraju u opštem interesu. Ovakva situacija i negativna slika ne ide nikome u korist, posebno u trenutku kada naši klubovi u evropskim takmičenjima igraju vrlo značajne mečeve koji su važni za sve članove Zajednice- istakao je Kralj.

Prvi čovek Sudijske komisije Milan Karadžić, koji dugo nije govorio za javnost, rekao je da ne bi trebalo vršiti pritisak na arbitre, pozvao je na optimizam i strpljenje...

Interesantan apel poslao je i predstavnik OFK Bačka Marjan Rnić poručivši crno-belima da preispitaju odluku o povlačenju iz institucija FSS.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Želim da skrenem pažnju licima koja šire neistine da njihova funkcija nosi težinu i da svoje ponašanje moraju prilagoditi funkciji koju obavljaju. Zamenu odgovornosti ne treba propagirati u sportu i u skladu sa tim očekujem da se rukovodstvo FK Partizan izvini svim ostalim klubovima i simpatizerima njihovog kluba. Postavljam pitanje šta predstavlja povlačenje predstavnika FK Partizan iz organa Zajednice?- rekao je Marjan Rnić i poručio:

- Kako ćete da menjate nešto ako povučete predstavnike iz organa. Potrebno je da se vrate i ako nešto žele da menjaju - neka menjaju razgovorom u okviru organa sa svojim predlozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading