MILOJEVIĆ POSTAVIO ULTIMATUM: Evo šta je tražio od uprave ili otkaz!

Autor:

Sport

08.09.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Miloević je zapretio otkazom upravi Al Ahlija, a oni su ekspresno ispunili zahtebe bivšeg stratega Zvezde, a sada je poznato i šta je zahtevao.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Mediji u Saudijskoj Arabiji su u subotu veče preneli da je nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio da ode zbog toga što mu u klubu nisu izašli u susret što se tiče renoviranja tima, ali se menadžment Al Ahllija predomislio i obećao da će ispuniti sve zahteve.

Nekoliko dana kasnije saznalo se šta je Milojević tražio od svoje uprave. Naime, on je navodno podneo izveštaj u kom piše da je prioritet dovođenje tri strana igrača. I to umesto trojice na koje više ne računa - Souze, Đaninija i Al-Bjalija!

Al Ahliju je, ako je verovati tamošnjim medijima, potrebno pojačanje na krilnim pozicijama i Milojević je "podvukao" dovođenje i desnog i levog krila. Takođe, predstavio je i plan ko bi od domaćih igrača mogao da se priključi timu i prvi pik što se tiče "lokalaca" je pozicija levog beka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading