BIO JE SVETLA TAČKA REPREZENTACIJE: Jedan od najboljih van terena mesec dana!

Autor:

Sport

08.09.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Srbije na ovom reprezentativnom okupljanju je pod znakom pitanja za meč sa Norveškom.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović

Darko Lazović je dobio udarac na meču protiv Turske, a kako se može saznati, pred njim je pauza od oko mesec dana! To bi značilo da će Srbija bez fudbalera Verone ili sa njim u rovitom stanju na megdan Norvežanima.

Kako piše Sportski žurnal u današnjem broju, Darko Lazović bi mogao da bude van teren ceo mesec.

Kada je u 27. minutu meča protiv Turske napustio teren nije delovalo toliko ozbiljno, ali sada se čini da je udarac bio nešto jači. Umesto zgloba u koji je dobio udarac, njemu je stradalo koleno, pa će pauza biti zbog te povrede.

Darko Lazović je u novom sistemu (3-4-3) Ljubiše Tumbakovića zauzimao mesto uz desnu aut-liniju. On je nastupio na poziciji ving-beka, slično kao što igra u klubu, samo što u Italiji igra po levoj strani terena.

Jedan od najboljih fudbalera Srbije na meču protiv Rusije će u narednom periodu morati da miruje, a pitanje je da li će biti spreman za 8. oktobar i baraž protiv Norveške.

Na poslednjem spisku selektora Ljubiše Tumbakovića nije bio nijedan fudbaler kom je prirodna pozicija desni bek, pa će biti zanimljivo videti kako će se popuniti ovo mesto u timu ukoliko Lazović ne bude spreman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading