(VIDEO) SRBIJO, NEK TI JE BOG U POMOĆI: Haland i društvo PETARDIRALI rivala u poslednjem meču pred duel sa "orlovima"

Autor:

Sport

07.09.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežani u naletu dočekuju meč sa izabranicima Ljubiše Tumbakovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Haland slavi gol

Fudbalska reprezentacija Norveške protutnjala je kroz Belfast u drugom kolu nove sezone Lige nacija. Erling Haland i društvo su, u generalnoj probi za meč sa SrbijomSevernu Irsku zgromili rezultatom 5:1, a treba napomenuti da su u poslednjih pola sata meča spustili gas.

Već u drugom minutu utakmice Mohamed Elijunusi je načeo mrežu rivala posle fenomenalnog dodavanja Stefana Johansona. Ipak, već u šestom minutu je domaći tim preko Pedija Meknera poravnao rezultat.

Međutim, samo minut kasnije u strelce se upisao i Erling Haland. Jedan od najboljih evropskih napadača je poslao pravi projektil iz voleja sa ivice kaznenog prostora.

 

Već u 19. minutu na semaforu je pisalo 3:1 za Norvežane. Mrežu domaćeg tima je posle centaršuta Alesamija zatresao Aleksander Sorlot.

Isti igrač je u drugom minutu nastavka povisio na 4:1, nakon što mu je Haland ostavio loptu na tacni, a konačan rezultat je postavio golgeter Borusije iz Dortmunda u 58. minutu još jednim fenomenalnim udarcem.

Sve golove sa utakmice možete pogledati OVDE.

Naredna utakmica koja očekuje Norvežane je polufinale baraža za plasmana na Evropsko prvenstvo, 8. oktobra, a tada će u Oslu gostovati Srbija.

Takođe, ove večeri u Ligi nacija odigran je veliki derbi između Holandije i Italije koji je završen minimalnom pobedom Azura. Trijumf gostima je pogotkom u završnici prvog poluvremena doneo Nikolo Barela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading