MA, ŠTA ĆE IM RONALDO PROTIV BORANIJE: Portugal bez Kristijana PONIZIO očajnu Hrvatsku!

Autor:

Sport

05.09.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Portugala savladali su na svom terenu Hrvatsku u 1. kolu Lige nacija A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Portugala

Ekipa Fernanda Santoša je zasluženo stigla do trijumfa od 4:1 i pravo je čudo da rezultat nije bio ubedljiviji.

Portugal je dominirao tokom čitavog meča, iako u timu nije bilo Kristijana Ronalda, zbog ujeda pčele.

Najbolji akter utakmice bio je hrvatski golman Livaković koji je čudesnim intervencijama spasao svoj tim još veće blamaže u Lisabonu.

Iako su bili nadmoćni, Portugalci su poveli tek u 41. minutu. Golčinu je postigao Žoao Kanselo, a neverovatni Livaković je ovog puta konačno bio savladan. Hrvatski čuvar mreže je u prvih 45 minuta sakupio čak pet intervencija.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku utakmice, Portugal je diktirao tempo, a Hrvatska je bila neprepoznatljiva. Žota u 58. minutu i Žoao Feliks u 70. doneli su domaćinu prednost od 3:0.

Posle trećeg pogotka Portugalci su spustili tempo igre, što su Hrvati iskoristili da u samoj završnici preko Bruna Petkovića smanje na 3:1. Ipak, Portugal je bio toliko nadmoćan, pa je u petom minutu sudijske nadoknade golom Andre Silve stigao do ubedljive pobede od 4:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U drugom meču ove grupe Francuska je savladala Švedsku u gostima golom Mbapea. Grizman je u 95. minutu promašio penal, pa je šampion sveta na kraju slavio minimalnim rezultatom. 

Belgija je stigla do važne pobede u Danskoj. Bronzani sa Mundijala u Rusiji pobedili su sa 2:0 golovima Denajera i Mertensa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading