UGLEDALI SE NA STARIJE KOLEGE: Omladinci Partizana savladali Crvenu zvezdu na njenom terenu!

Autor:

Sport

05.09.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Partizana savladali su vršnjake iz Crvene zvezde sa 2:1 u 8. kolu Omladinske lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Meč je odigran iznad južne tribine Zvezdinog stadiona.

Strelci za Partizan bili su Štulić i Jović, dva ponajbolja aktera u pobedničkom sastavu, dok je jedini gol za Zvezdu delo Bačanina, koji se snašao posle greške golmana Partizana Gočmanca.

Crno-beli su stigli do pobede, ali su igrači Zvezde imali dosta više prilika za gol na ovom meču. 

Strelac gola za Partizan Štulić, kapiten i momak koji je već uplovio u seniorski fudbal, pogodio je i stativu u prvom poluvremenu, što je, uz dva šuta koja su rezultovala golovima - bilo sve sa napadačkog repertoara gostiju u meču odigranom na terenu podno južne tribine našeg najvećeg stadiona.

Zvezda je najveći nalet imala posle gola Štulića u povoju utakmice, materijalizovala veliku inicijativu preko Bačanina, u istom ritmu nastavila i u drugom poluvremenu, međutim pogodak Jovića iz kontre kao da je poljuljao borbeni moral crveno-belih, te su gosti negde od 75. minuta sve više dolazili "do daha".

Meč je sudio Novica Anđelovski koji je u finišu meča podelio nekoliko žutih kartona igračiam Partizana, uglavnom zbog odugovlačenja igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading