KAKAV DEBI U ENGLESKOJ: Ivić nadmudrio Murinja i upisao veliku pobedu!

Autor:

Sport

05.09.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Ivić upisao je prvu veliku pobedu na klupi Votforda.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Popularni "stršljenovi" savladali su na svom terenu Totenhem Žozea Murinja sa 2:1.

Sparsi jesu bili oslabljeni na ovom duelu neigranjem brojnih prvotimaca koji trenutno imaju reprezentativne obaveze. Ipak, i pored toga veliki je uspeh pobediti tim sa Sonom, Mourom, Ndombeleom, Lamelom, Hartom Orijeom..

Votford je poveo golom Kinje u 20. minutu, a do kraja poluvremena sa bele tačke precizan je bio i Andre Grej. Poraz Totenhema ublažio je, takođe sa penala, Son u završnici utakmice.

Zanimljivo je da je portugalski trener u poslednjim sekundama meča pred gol Votforda poslao i golmana Gazanigu, kako bi izbegao poraz. Ipak, to mu nije pošlo za rukom, a Votford je mogao da stigne i do ubedljivije pobede, ali je udarac sa preko pola terena sa gol linije očistio Son, pa je na kraju bilo 2:1 za domaćina.

Ovo je ujedno bio i prvi meč Vladimira Ivića na klupi Votforda, pa se može reći da je imao debi iz snova, jer ne može svako da se pohvali time da je pobedio Murinja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading