NOVA STANICA U KARIJERI: Bivši golman Crvene zvezde karijeru nastavlja u Italiji!

Autor:

Sport

04.09.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši golman Crvene zvezde Vladan Đekić karijeru će nastaviti u italijanskoj Kazertani.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Đekić ima 21 godinu, a redove srpskog šampiona napustio je 2016. godine. On je tad prešao u Inter, za čiji mladi tim je nastupao do prošle zime.

Raskinuo je ugovor sa “neroazurima” i prešao u Pizu, ali očigledno da ni ovaj klub iz Serije B nije spreman da mu pruži šansu u prvom timu, pa je otišao na kaljenje.

Kazertana se takmiči u Seriji C-3, a očekuje se da će Srbin da bude “jedinica”. Velika prednost mu je ta što ima i pasoš Hrvatske, koja je u Evropskoj Uniji, tako da se ne vodi u Italiji kao inostrani fudbaler.

– Odabrao sam Kazertanu zato što verujem da je to pravi potez za moju karijeru. Ovde mogu da napredujem i da uzvratim klubu na poverenju koje imaju u mene. Kažu za mene da imam impozantne fizikalije, ali ako trebam da se opišem, upotrebio bih druge reči. Volim da igram nogom, imam dobar refleks i brzinu i to su moje najveće odlike – rekao je Đekić na predstavljanju u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading