NOVI PORAZ KELNA: "Jarčevi" i dalje ne znaju za pobedu u Bundesligi

Autor:

Sport

28.10.2017

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su na svom terenu ekipu Kelna 2:1 u meču 10. Kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice u Leverkuzenu

Keln je poveo golom Žirasija u 23. minutu. Domaći tim je stigao do pobede golovima Bejlija u 54. i Bendera u 74. minutu. Miloš Jojić je igrao za Keln od 77. minuta. Keln je i dalje na poslednjem mestu na tabeli u Bundesligi sa samo dva boda.

Hanover je na svom terenu pobedio Borusiju Dortmund 4:2.

Golove za Hanover postigli su Žonatas u 20, Bebu u 40, Klaus u 60. i ponovo Bebu u 86. Strelci za goste bili su Zagadu u 27. i Jarmolenko u 52. minutu. Gosti su meč završili sa igračem manje, pošto je Zagadu isključen u 59. minutu.

Herta je na svom terenu pobedila HSV 2:1, a golove za pobedu postigli su Niklas Štark u 17. i Karim Rekik u 50. minutu. Strelac jedinog pogotka za goste bio je Jan-Fiete Arp u 73.

Šalke i Volfsburg igrali su 1:1. Šalke je od 43. minuta vodio golom Nabila Bentalea iz jedanaesterca, ali su gosti u trećem minutu sudijske nadoknade vremena pogotkom Divoka Origija stigli do izjednačenja i velikog boda.

Borusija (M) je u gostima pobedio Hofenhajm 3:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading