LION NA OGROMNIM MUKAMA: Velikani ga "čerupaju", a sada je i bivši fudbaler Arsenala poručio - dosta mi je!

Autor:

Sport

01.09.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lion se podvigom u Ligi šampiona preporučio velikanima evropskog fudbala, pa je pitanje šta će ostati od tima koji je izbacio Juventus, Mančester siti i ravnopravno se nosio sa Bajernom koji je na kraju podigao pehar najelitnijeg fudbalskog takmičenja!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Lion

Barselona, Arsenal, Mančester siti, Juventus su pred vratima...

Novi trener Barselone, Ronald Kuman silno želi da dovede u svoje redove sunarodnika Memfisa Depaja, Arsenal, Siti i Juventus su zaratili oko Husema Auara, Musa Dembele je takođe tražena roba, ali bi pre svih njih klub mogao da napusti Žef Ren-Adelaid.

Iako je prošlog leta stigao kao veliko pojačanje iz Anžea, Adelaid nakon pauze uslovljene koronavirusom nijednom nije meč počeo na terenu. Kako u Ligi šampiona, tako ni na otvaranju nove sezone u Ligi 1 protiv Dižona.

- Vrlo sam frustriran. Ne razumem zbog čega se ovako ophode prema meni. Borio sam se bez trenutka predaha u prethodnih šest meseci tokom povrede, preživeo teške trenutke kako bi se što pre vratio i maksimalno radio kako bih pomogao timu da dostigne ciljeve. Zbog svega toga me frustrira činjenica da ne igram, bez ikakvog objašnjenja. Moja uloga u Ligi šampiona bila je da uđem sa klupe i dobrinesem kvalitetu tima. Mislio sam da sam dobro uradio, ali se ni tada ništa nije promenilo- rekao je Adelaid.

Bivši vezista Arsenala je izgubio strpljenje i uporan je u nameri da promeni sredinu.

- Pričamo sa trenerom, sa upravom, ali se ništa ne menja. Svi govore nešto drugačije. Ono što mi kažu tokom nedelje je nešto potpuno drugo od onoga što se za vikend dogodi. Zbog toga želim da rešim situaciju pre nego što se prelazni rok završi. I pre povrede mi nije bilo najjasnije zbog čega je tako, ali nisam pokazivao nezadovoljstvo, uprkos tome što se frustracija nakupljala, nastavio sam da radim u tišini. Zbog svog daljeg napretka i sreće, ali i zbog toga jer su pregovori dospeli do mrtve tačke, želim da probam novi projekat- rekao je Adelaid.

Francuz je u Lion stigao pre godinu dana za 25.000.000 evra, ali ni u jednom trenutku nije uspeo da se izbori za mesto startera.

- Redovno čujem: Žef možda nije 100 odsto spreman, možda se mučio da povrati formu, trenira loše, ima probleme sa ponašanjem, sa trenerom, ali ništa od toga nije tačno. Radim puno, prvi dolazim na treninge, poslednji ih napuštam. Nakon meča sa Gentom kada sam upisao dve asistencije, odigrao sam samo 70 minuta od mogućih 480. Ništa nije nemoguće u fudbalu, ali teško mi je da zamislim budućnost u Lionu. Sada moram da igram konstantno. Čujem da moram da sačekam da neko napusti klub kako bih dobio mesto starteta, ali mi to niko nije govorio prošlog leta kada sam dolazio. Uostalom, ne mislim da bi Lion potrošio toliki novac na mene da je plan bio takav- uverava Adelaid. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading