Stanković: Neće biti lako, a imamo i otežavajuću okolnost!

Autor:

Sport

31.08.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati ekipi Omonije, a šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković ističe da neće biti lako protiv kiparskog prvaka.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

- Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice. Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim. Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu - počeo je Stanković.

Igra se samo jedan meč, Crvena zvezda će biti gost, a meč će biti odigran 15. ili 16. septembra.

- Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom - zaključio je Stanković.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading