Filipović završio u Urgentnom posle starta Boaćija!

Autor:

Sport

31.08.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman TSC-a Nenad Filipović imao je veoma neprijatno veče iza sebe.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Filipović

Iskusni čuvar mreže povređen je nakon neopreznog starta Ričmonda Boaćija sredinom prvog poluvremena, nakom čega je otišao u Urgentni centar i tamo proveo praktično čitavu noć.

Kako javlja Mozzartsport, nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da nije bilo unutrašnjih krvarenja, niti bilo kakve vrste preloma, već je Filipović na kraju srećom prošao samo sa ozbiljnim ogrbotinama u predelu stomaka.

Sve se dogodilo u 23. minutu utakmice na stadionu Rajko Mitić, kada je Boaći neoprezno išao na loptu koju je ubacio Mirko Ivanić i otvorenim đonom udario direktno u istrčalog golmana ekipe iz Bačke Palanke. Arbitar Milan Đorđić je procenio da je start bio za žuti karton, a Filipović je sedam minuta kasnije zatražio izmenu jer nije bio u stanju da nastavi utakmicu.

 

Dobra stvar za čuvara mreže TSC-a je to što je počela reprezentativna pauza, pa će imati dovoljno vremena da se potpuno oporavi i maksimalno spremi za izazove koje očekuju ekipu Zoltana Saba od 12. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading