AJAKS POKLEKAO: Tadićev saigrač na lekarskimj pregledima u Junajtedu!

Autor:

Sport

31.08.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doni van de Bek uskoro će postati igrač Mančester junajteda, pošto je Ajaks prihvatio ponudu vrednu oko 40 miliona funti. Mladi vezista se već očekuje na lekarskim pregledima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Doni van de Bek

Kako javljaju ostrvski mediji, 23-godišnjak je nešto ranije dogovorio lične uslove sa "crvenim đavolima", sa kojima bi trebalo da potpiše ugovor do juna 2025. godine.

Vrlo brzo Junajted je počeo pregovore s Ajaksom. Holandski klub prihvatio je ponudu vrednu oko 40 miliona funti za ovaj transfer.

Kako prenosi BBC, potrebno je još da igrač prođe medicinske preglede.

Dodaje se da bi sve trebalo da bude gotovo početkom naredne sedmice. Ole Gunar Solskjer mogao bi da računa na Van de Beka već za prvu utakmicu nove sezone protiv Kristal Palasa 19. septembra.

 

Da bi 23-godišnjak mogao da napusti klub iz Amsterdama moglo se naslutiti i pošto je propustio prijateljske utakmice protiv Ajntrahta i Union Berlina tokom vikenda.

Holanđanin je ponikao u Ajaksu, a za prvi tim je odigrao 118 utakmica i postigao 28 golova.

Prethodno su interesovanje za Van de Beka pokazali Barselona i Real Madrid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading