KATAI MAGIKO PREPONOSAN: Idemo na pauzu na najbolji mogući način!

Autor:

Sport

31.08.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da je važno što su crveno-beli ostvarili trijumf pred reprezentativnu pauzu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Ekipa Dejana Stankovića je pobedila TSC 5:0 u 6.kolu Superlige, a trostruki strelac bio je Katai.

- Nije čest slučaj da postižem het-trikove, ovo mi je drugi ili treći u karijeri, nisam ni ja siguran. Neću da izdvajam koji mi je najomiljeniji od ova tri pogotka. Ovo su bili veoma bitni golovi za nas, tako da sam zaista prezadovoljan- rekao je Katai za klupski sajt.

Vezista crveno-beli kaže da je ekipa pokazala kvalitet.

- Utakmica je bila odlična. Prezadovoljan sam kako smo odigrali. Imali smo veliki broj prilika, mogli i ubedljivije da pobedimo, ali je i TSC pružio sjajan otpor i pokazao da je dobra ekipa, ali smo mi ipak bolji. Fenomenalno smo zatvorili mini-ciklus mečeva. Imali smo gust raspored utakmica, a sada sledi zaslužen odmor.

 

- Mislim da smo to uradili na pravi način - pobedom. Prijaće nam svima da budemo sa porodicama i da napunimo baterije za nove izazove koji nas očekuju kroz dve nedelje - zaključio je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading