Komentar iz Partizana na šokantan poraz: Sve smo očekivali da čujemo osim ovo!

Autor:

Sport

30.08.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle turbuletnog poraza od Vojvodine u Novom Sadu 3:2, pomoćnik Sava Miloševića Radovan Ćurčić prokomentarisao je meč o kome će se tek pričati.

RepublikaFoto: Starsport
Članovi stručng štaba obuzdavaju Miloševića

Svega je bilo na Karađorđu u nedelju uveče. Na kraju je, preokretom u finišu meča, slavila Vojvodina. Oba tima imaće dosta prigovora na suđenje, ali na konferenciji Partizana o tome nije bilo reči. 

Utisak meča ostaje isključenje Sava Miloševića koji se nije obratio javnosti posle poraza.

- Daću samo kratak komentar. Svi smo uložili mnogo truda, bili smo nadomak tri boda protiv dosta kvalitetnog protivnika. Dosta blizu sa dosta uloženog truda i naravno da nam je teško na kraju utakmice. Igrali smo 50 minuta sa igračem manje. Nismo uspeli da odbranimo taj šut sa distance za izjednačenje. Nervozno smo ušli u ta poslednja tri minuta jer nismo bili zadovoljni bodom, međutim ispostavilo se da je trebalo da budemo time zadovoljni nakon svega. Čestitam protivniku na pobedi- rekao je Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading