(VIDEO) IZ DVOJKE U KECA: Dva CRVENA za Partizan, Voša u nadoknadi SRUŠILA crno-bele!

Autor:

Sport

30.08.2020

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika uzbuđenja na "Karađorđu".

RepublikaFoto: Starsport
Sadik protiv Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan sa 3:2 (0:1) u šestom kolu Superlige Srbije, posle preokreta u Novom Sadu. Crno-beli su dva puta vodili, imali punih 50 minuta igrača manje, ali su poklekli u završnici, pa su Mladenović i Zukić Novosađanima doneli sva tri boda u derbiju.

U glavnoj ulozi našao se sudija Srđan Jovanović. Najpre je isključio Sejdubu Sumu u 41. minutu utakmice, a zatim je crveni karton zaradio i šef struke gostiju Milošević nakon protesta zbog nedosuđenog prekšaja nad Umarom Sadikom.

No, idemo redom...

Prvo poluvreme počelo je veoma burno. Već u šestom minutu domaći su tražili penal, nakon duela golmana crno-belih Popovića i Vukadinovića, ali je sudija procenio da je perspektivni čuvar mreže najpre pokupio loptu. Od tog momenta, vicešampion je preuzeo konce igre u svoje ruke. Prilike su propuštali Asano i Stevanović, ali ne i Umar Sadik.

Nigerijac je postigao fenomenalan pogodak u 40. minutu utakmice, sjajnim šutem u gornji levi ugao gola "lala".

Ipak, samo minut kasnije hladan tuš za goste. U duelu su bili Drinčić i Suma, Jovanović je video da je ofanzivni vezista Partizana laktom zakačio rivala, pa mu je pokazao direktan crveni karton.

Voša je iskoristila brojčanu prednost već u 51. minutu utakmice. Vukadinović je odlično prošao Nemanju Miletića, i iskosa pronašao put ka mreži Popovićevog gola za izjednačenje.

Crno-beli su nastavili da igraju i napadaju, čak i sa desetoricom. Najpre je dobru šansu propustio Asano, koji je bio sebičan, a u 69. minutu meča vezista Aleksandar Šćekić uputio je čudan udarac glavom, svojevrstan polu-lob, koji je bio neodbranjiv za golmana Vojvodine Simića (1:2).

Nepunih desetak minuta kasnije viđena je nova sporna situacija. Sadik je prevario Saničanina, koji ga je srušio, ali se Jovanović nije oglasio, što je izazvalo revolt kod trenera "parnog valjka" Sava Miloševića. On je gađao flašicom glavnog arbitra, pa je i on isključen.

Tada su tek usledila prava uzbuđenja. Završnicu meča obeležio je odličan udarac Bogdana Mladenovića, koji je išao uz samu stativu, i od okvira gola završio u mreži za 2:2.

Tu nije bio kraj problemima Partizana. U trećem minutu sudijske nadoknade, Zukić je postigao novi gol za domaće, čime je četi Nenada Lalatovića donela tri boda na stadionu "Karađorđe".

Superliga, 6. kolo

petak

Inđija - Javor 3:2 (1:0) /Aleksić 8, Dimitrov p. 56, Bastajić 82 - Luković 67, Jevtić 75/

Metalac - Čukarički 0:0

subota

Rad - Napredak 3:1 (1:1) /Jovanović p. 42, Novaković 50, Trninić 63 - Stević 25/

Bačka - Voždovac 2:1 (2:1) /Žakula 2,8 - Živković 9/

Novi Pazar - Radnik 0:0

Radnički Niš - Proleter 2:0 (0:0) /Gavrić 52, Stiljković p. 69/

Zlatibor - Mladost 1:0 (0:0) /Đakovac 60/

nedelja

Vojvodina - Partizan 3:2 (0:1) /Vukadinović 51, Mladenović 90, Zukić 90+2 - Sadik 40, Šćekić 69/

Mačva - Spartak (20)

Crvena zvezda - TSC (21)

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading