BOMBA KOJA NIJE EKSPLODIRALA NA "MEACI": Konte naredio - stavite ga na transfer listu!

Autor:

Sport

30.08.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo milanskog Intera spremno je da se odrekne danskog veziste Kristijana Eriksena posle polusezone, pošto se ne nalazi u planovima trenera Antonija Kontea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Kako piše "Korijere delo spor" Konte nikada zapravo nije ni želeo nekadašnjeg fudbalera Ajaksa i Totenhema. Kada je Danac došao na stadion "Đuzepe Meaca" u transferu vrednom 27 miliona pre osam meseci, Konte još nije bio preuzeo funkciju u Interu.

Italijani tvrde da  "neroazuri" neće prihvatiti ponudu ispod 50.000.000 evra za igrača koji ima ugovor do 2024. godine. 

Eriksen ima 28 godina, a igrajući 95 puta za prerezentaciju Danske postigao je 31 gol na 95 mečeva. Ugovor sa Interom važi mu do 2024. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Eriksen

Eriksen je u Totenhemu proveo sedam godina, tokom kojih se profilisao kao jedan od najboljih evropskih fudbalera na svojoj poziciji. Dok je nastupao za "pevce" na 305 nastupa je postigao 69 i pripremio 89 golova.

 

Na Apeninima se šuška da se sprema povratak u Premijer ligu, ali to ćemo saznati u narednom periodu, a pošto se ofanzivni vezista nije najbolje pokazao u Italiji, moguće je da će otići daleko ispod cene koju je "zacepio" Inter.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading