Možda nikada neće zaigrati zajedno, ALI BI REPREZENTACIJA KATALONIJE BILA "SMRT" ZA FAVORITE!

Autor:

Sport

28.10.2017

09:35 >> 09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti Katalonije i političkih tenzija na relaciji Madrid-Barselona brojni ljubitelji fudbala nisu odoleli da ne provere kako bi izgledao i fudbalski tim ove španske pokrajine ukoliko bi došlo do odvajanja ove regije iz sastava Kraljevine Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inijesta bi sigurno našao mesta u selekciji Katalonije

Izvesno je da bi Katalonci u nekim narednim kvalifikacijama za odlazak na Evropsko, ili Svetsko prvenstvo bili smešteni u poslednjem šeširu, što bi bio veliki problem za bolje plasirane selekcije.

Tim koji bi eventualno nastupio pod zastavom Katalonije vrlo je jak i dobro pokriven na svim pozicijama.

Na golu bi verovatno stajao Pepe Reina iz Napolija, a u odbrani bi igrali Ektor Beljerin, Đordi Alba, Mark Bartra, Viktor Ruiz, ili čak i Đerar Pike koji ne krije svoju političku orijentaciju i želju da Katalonija postane nezavisna država.

Sredinu terena pokrivali bi Andres Inijesta, Fabregas, Buskets, Tijago Alkantara i Serhi Roberto, dok bi u navali bili Keita Balde, Bojan Krkić, Đerar Moreno, ili njegov imenjak Delofeu.

Nema sumnje da bi ova reprezentacija imala velike šanse za prolazak na EP, ili Mundijal, a izvesno je i da bi žreb bio poludirigovan kako ova selekcija ne bi mogla da odmeri snage sa Španijom. Ipak, sve je ovo samo u domenu pretpostavki i nagađanja, a jedino je izvesno da će u skorijoj budućnosti neki od navedenih igrača sigurno nastupati i za špansku selekciju na Svetskom šampionatu u Rusiji sledećeg leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading