Tošić o navijačima Partizana: DANAS TERAJU ĐUKIĆA, SUTRA ĆE I MENE!

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

28.10.2017

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je ovog leta Zoran Tošić da se vrati u Partizan, a jedan od razloga bio je i trener Miroslav Đukić. Popularni "Bambi" je proveo duži niz godina igrajući u inostranstvu, ali i dalje ne može da se navikne na činjenicu da navijači teraju trenera uprkos tome što "parni valjak", iako malo otežano, ima rezultate.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tošić pružio podršku svom šefu struke

- To mi je čudno. Bio sam dugo u inostranstvu, Trebalo mi je vreme da se prebacim. Ovde je to normalno. Zapitam se da li su to stvarno navijači Partizana koji govore „Đukiću, odlazi“. Sad im ne valja Đukić, sutra će doći Pera, pa će otići i doći Mika i tako ukrug. Neće tako valjati ni Bambi - otvoreno je izjavio Tošić povodom skandiranja dobrog dela Partizanove publike.

Vihorni krilni fudbaler ističe da razloga za preteranu kritiku i zabrinutost nema, iako je i njemu jasno da Partizan može i mora bolje od onoga što prikazuju u poslednjem periodu.

- Trener radi svoj posao, u igri smo u Evropi, drugi na tabeli i ima još da se igra. Evidentno je da ne igramo sjajno, lepršavo, da dajemo golove iz ne znam kakvih šansi, da je to neka astronomska igra. Sačekajmo, ako to na kraju ne bude kako treba, snosićemo posledice. Svi - dodao je Zoran Tošić-

"Valjak" se nalazi pred velikim izazovima u naredne tri utakmice. Protivnici ne spadaju u kategoriju nesavladivih, ali i jedan kiks u naredna tri susreta može da košta crno-bele na dugi rok. To se posebno odnosi na duel Lige Evrope protiv Skenderbega u Humskoj 2. novembra.

- Našom krivicom smo meč u Zemunu uveli u takvo drugo poluvreme. Nismo uspeli po onakvom terenu da dođemo do neke lepršave igre, ali opet smo pokazali karakter, i čim se ukazala šansa rešili smo utakmicu u svoju korist. Trebalo je da to završimo u prvom poluvremenu, koje je bilo dosta bolje. Tada smo imali pas igru, nepažnjom smo zakuvali utakmicu - rekao je Zoran Tošić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading