DOBRODOŠLI U SRBIJU: Proleter protiv Radničkog napravio ŠEST izmena, sudije ĆUTALE

Autor:

Sport

30.08.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista neverovatna situacija u Nišu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Proletera

Fudbaleri Proletera poraženi su na gostovanju Radničkom sa 2:0, u okviru šestog kola Superlige Srbije, ali ta utakmica će verovatno biti registrovana službenim rezultatom u korist Nišlija.

Radnički je slavio golovima Nenada Gavrića i Dušana Stojiljkovića, a utakmicu je obeležila i masovna tuča na poluvremenu.

Ipak, da to ne bude najveći skandal na "Čairu" pobrinuli su se zajedno trener gostiju Branko Žigić i sudijska ekipa.

Naime, strateg Proletera je napravio šest izmena na utakmici, a to nije primetio nijedan od četvorice sudija!

 

Preciznije, trener Novosađana Branko Žigić je jednu izmenu izvršio na poluvremenu, zatim dve u 62. minutu, jednu četrvt časa pre kraja meča, da bi još dve bile izvršene pet minuta kasnije.

- Tek posle meča sam saznao da smo izvršili šest izmena. Nije bilo namerno, to nismo želeli. Zabunu je izazvala izmena koju smo izvršili na poluvremenu. Tada he iz igre izašao mladi Janković. Posle smo ih napravili još pet. Težak je bio dan za fudbal. Četvrti sudija i delegat su takođe napravili propust, ali ne tražim krivca. Desilo se, ali mi nije bila namera da zamenim šest igrača - rekao je Žigić o tome.

Nema sumnje da će Disciplinska komisija FSS veliku pažnju posvetiti ovom meču, ovaj detalj je promakao glavnom sudiji Stanku Ostranćaninu, ali čudi da je promakao delegatu Vuka Blečiću i iskusnom Danilu Grujiću koji je bio četvrti arbitar u Nišu (zadužen za izmene i sudijske nadoknade vremena).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading