KOKEZA POSLAO PORUKU MATIĆU: Uz dužno poštovanje, klub i reprezentacija nisu isto

Autor:

Sport

29.08.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka veziste Mančester junajteda da napusti "orlove" i dalje je glavna tema.

RepublikaFoto: Tanjug/N. MANDIĆ
Slaviša Kokeza

Jedan od najboljih srpskih fudbalera, Nemanja Matić (32), odlučio je da okonča reprezentativnu karijeru. Tim povodom oglasio se i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Prvi čovek srpskog fudbala je gostovao na jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o aktuelnim stvarima u srpskom fudbalu, ali svakako je glavna tema bila odluka Nemanje Matića da kaže "zbogom" nacionalnom timu.

- Nisam razgovarao lično s Nemanjom, već sa Vladimirom Matijaševićem koji je to uradio i preneo mi je. Nemanja mu je rekao da želi da se povuče, ništa konkretno nije rekao. Kako mi je preneo Matijašević, rekao je da mu je namera da neki mlađi igrači dobiju ulogu. Vremenom je normalno da se dođe do smene generacija i da se mladi dokažu, da daju najbolje od sebe za svoju zemlju - istakao je Kokeza.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Potom je nastavio u istom ritmu.

- Grb Srbije i naša zemlja su najveća čast. Uz dužno poštovanje prema klubovima, nije isto igrati u klubu kao u reprezentaciji. Nemanji bih se zahvalio na svemu što je do sada uradio za Srbiju i želim mu sve najbolje u nastavku karijere - poručio je predsednik FSS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading