GDE SU BILI, ŠTA SU RADILI? Idealni tim LŠ - niko iz Reala, Juve - jedan iz Liverpula!

Autor:

Sport

28.08.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je izabrala najbolji tim sezone u Ligi šampiona. U timu nema igrača Reala, ni Juventusa, a iz Liverpula je tu samo Virdžil van Dajk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bajern Minhen

Tehnički odbor UEFA izabrao je 23 igrača koji čine najbolji tim sezone u elitnom evropskom takmičenju.

Trojica golmana našla su se na ovoj listi. Očekivano - Manuel Nojer iz Bajerna, Jan Oblak iz Atletiko Madrida i Antoni Lopes iz Liona.

Na spisku defanzivaca su: Alfonso Dejvis, Jošua Kimih i David Alaba iz Bajerna, Virdžil van Dajk iz Liverpula, Dajot Upamekano i Anhelinjo iz Lajpciga.

 

 

 

Vezni red čine Tijago, Leon Gorecka i Tomas Miler iz Bajerna, Husem Ouar iz Liona, Marsel Sabicer iz Lajpciga, Markinjos iz Pari Sen Žermena, Kevin de Brujne iz Mančester sitija i Alehandro Gomez iz Atalante.

Tehnički odbor izabrao je i šestoricu napadača - Serž Gnabri i Robert Levandovski iz Bajerna, Kilijan Mbape i Nejmar iz Pari Sen Žermena, Lionel Mesi iz Barselone i Rahim Sterling iz Mančester sitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading