NOVI ŠOK ZA REPREZENTACIJU: Srbija će morati bez VELIKE UZDANICE!

Autor:

Sport

28.08.2020

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće samo A reprezentacija Srbije biti oslabljena zbog odluke Real Madrida i Lacija da na septembarsko okupljanje ne puste Luku Jovića i Sergeja Milinkovića Savića.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

U problemu će biti i mlada selekcija naše zemlje uoči kvalifikacionih mečeva protiv Letonije i Bugarske.

Kako javlja "Mozzartsport" selektor Ilija Stolica neće moći da računa na prvog napadača tima Dejana Joveljića.

Ajntraht iz Frankfurta sa kojim bivši centarfor crveno-belih ima ugovor, jasno je saopštio ljudima iz FSS da ne želi da pusti Joveljića na septembarsko okipljanje. Bundesligaš je iskoristio pravo, odnosno odluku UEFA koja je prepustila klubovima da odluče hoće li puštati igrače na reprezentativne akcije ili ne. Razlog je pandemija virusa korona.

 

Pokušao je Ilija Stolica da urgira kod Adija Hitera, ali nije vredelo. Inače, Dejan Joveljić je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor sa austrijskim Volfsbergerom. Tamo će igrati kao pozamljeni fudbaler Ajntrahta.

U odsustvu Joveljića više prostora i minuta trebalo bi da dobije Slobodan Tedić. Član Mančester sitija će igrati u narednoj sezoni za Cvole.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading