BENFIKA GA SE JEDVA OTARASILA: Srbin već ima primamljivu ponudu da oživi karijeru - pravac Engleska!

Autor:

Sport

28.08.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije zvanično da će bivši selektor Srbije i svetski prvak Veljko Paunović biti novi trener Redinga, ali navijači tog engleskog tima bi želeli da se to dogodi. Usput, već su našli i pojačanje za svoj tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Prvo je Vladimir Ivić preuzeo ekipu Votforda, koja namerava da uđe u Premijer ligu, zatim je spekulisalo o Aleksnadru Stanojeviću u Redingu, ali od toga neće biti ništa.

Glasinama tu nije kraj, pošto se odmah nakon bivšeg trenera Partizana za taj posao ''vezao'' Veljko Paunović. A mogao bi da dobije i srpsko pojačanje.

Reding je spreman da tokom leta angažuje Andriju Živkovića, fudbalera koji je raskinuo ugovor sa Benfikom i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Englezi veruju da će brzonogi krilni fudbaler uspeti da oživi karijeru sarađujući sa trenerom pod kojim je na Novim Zelandom prikazivao neke sjajne partije.

 

Rođeni Nišlija je ponikao u Nacionalu, a već sa 13 godina je stigao u Partizan. Za taj klub je ostvario i seniorski debi, a tri godine je bio prvotimac crno-belih. Naredne tri sezone je proveo u Lisabonu, gde je nastupao za Benfiku, ali je ovog leta postao slobodan igrač.

Tokom prethodne sezone Živković je nastupio na samo četiri utakmice, a u prvenstvu Portugala je na tri susreta sakupio samo 63 minuta fudbala. Oživljavanje karijere mu je preko potrebno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading