TRESE SE "MARAKANA": On je Zvezdin NOVI prvi špic

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

28.08.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković zadovoljno trlja ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Portugalski napadač Antonio Tomane bio je na pragu odlaska iz Crvene zvezde, ali kako navodi Mozzart sport, došlo je do preokreta. Centarfor je iskoristio probleme Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, kao i povredu El Fardua Bena pred meč sa Tiranom, pa se probio na mesto prvog špica šampiona Srbije.

Tomane je u Tirani postigao pobedonosni gol za crveno-bele, ali to nije sve što je uradio na tom meču. Dejan Stanković je zapazio da je Portugalac izborio dva žuta kartona za rivala, kao i to da se dobro kretao i da je neumorno odlagao loptu za ofanzivne veziste i krila.

Prema tome, šef stručnog štaba tima sa "Marakane" je odlučio da Portugalcu ukaže šansu da predvodi napad ove sezone, a ukoliko je Tomane prigrabi, možda postane i ljubimac navijača, kao njegov sunarodnik Hugo Vijeira pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

Crveno-beli će u nedelju dočekati TSC u evro'pskom derbiju, a kako sada stvari stoje, utakmicu će kao najistureniji igrač u formaciji započeti upravo Tomane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading