PITALI SU STOJKOVIĆA O BANJAKU: Kapiten Partizana pravo u METU!

Autor:

Sport

27.08.2020

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon "minimalca" protiv RFS-a.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Partizana Vladimir Stojković

Čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković vratio se među stative u minimalnoj pobedi Partizana nad RFS-om na startu kvalifikacija za Ligu Evrope (1:0). Kapiten "parnog valjka" je ocenio da je ovo bila "mentalno jako teška utakmica", a pohvalio je način na koji se novajlija Maki Banjak uklopio među crno-bele.

Umesto Stojkovića, zbog pravila o bonus igračima, u Superligi Srbije brani perspektivni Aleksandar Popović, a bivši golman reprezentacije Srbije veruje da ga pauza nije poremetila.

- Nije, samim tim što je prošlo dva meseca, zaželeo sam se malo fudbala. Za mene mnogo teška utakmica psihološki, jer nije bilo mnogo posla. Tih dosta ubačenih lopti koje su jako opasne... Kao što ste videli imaju visoke igrače - poručio je Stojković.

Golman vicešampiona Srbije zadovoljan je načinom na koji je funkcionisala defanziva tima iz Humske.

- Poznajemo se dugo. Banjak je došao, brzo se uklopio. Ide sve kako treba - dodao je Stojković.

Podsetimo, naredni meč u okviru šampionata Srbije Partizan igra u nedelju u Novom Sadu, kada od 18:45 sati gostuje Vojvodini, dok je žreb za drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope zakazan za ponedeljak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading