ŽELI DA ODE? Tomane PROGOVORIO posle Tirane!

Autor:

Sport

27.08.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Zvezdin junak sa stadiona "Er Albanija".

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Crvene zvezde Antonio Tomane

Napadač Crvene zvezde Antonio Tomane istakao je zadovoljstvo činjenicom da je upravo njegov pogodak rešio meč u Tiranu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Portugalac će očigledno ostati u crveno-belom dresu tokom jesenje sezone, iako su beogradski mediji u sredu preneli da je nezadovoljan svojim statusom u Ljutice Bogdana.

- Drago mi je što sam bio u prilici da rešim meč i donesem klubu veoma važnu pobedu. Uvek sam tu za Crvenu zvezdu, u svakom meču dajem sve od sebe kako bi čitav tim izgledao najbolje. Imao sam uspone i padove, ali uvek radim za ekipu. Naravno, znači mi što je upravo moj gol odlučio pobednika, ali je to rezultat timskog rada – naglasio je Tomane.

Zvezdin Portugalac ističe da je normalno da ekipa ima loš dan, ali da tim ne zapostavlja odnos prema igri, kao i da crveno-beli uveliko rade na tome da budu još bolji.

 

- Svesni smo činjenice da sinoć nismo bili na nivou, bar ne onom koji se od nas očekuje. Međutim, stalno se trudimo, radimo da budem što bolji. Naravno, uvek se desi slabiji meč, ne mogu uvek utakmice da se lako dobijaju. Ne zapostavljamo odnos prema igri, ali jednostavno se desi da nam nije dan. Najbitnije je da smo prošli dalje, jer je to najvažnije u kvalifikacijama. Razgovarali smo posle meča, radimo na tome da budemo što bolji već od narednog izazova, naročito u Evropi. Čuo sam da je ovo 14. duel u kvalifikacijama koji uspešno prolazimo, a 10. u Ligi šampiona. To jasno govori o karakteru i kvalitetu našeg tima, koji sigurno ima snage da se izdigne i pruži još bolje partije u nastavku i zato se nadam da će navijači ostati uz nas.

Crvena zvezda je saznala imena potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Neće biti nimalo lako ekipi Dejana Stankovića, a Tomane ističe da je veoma važno Zvezda igra na svom stadionu, kao i da veruje da će nastaviti da trese mreže.

- Potrudiću se da ću golgeterski niz nastaviti i u prvenstvu. Čeka nas težak meč protiv TSC-a u nedelju, a potom i žreb za treće kolo kvalifikacija. Pošto smo saznali imena potencijalnih rivala veoma je važno da naš klub bude domaćin prilikom žreba i nadam se da će tako i biti. To nama mnogo znači, jer na našoj Marakani, iako nema navijača, uvek dajemo više. Takođe, prijaće nam pauza kako bi se odmorili, ali i pripremili za ono što nas očekuje u nastavku  – podvukao je Tomane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading