(VIDEO) ORUŽANA PLJAČKA U BELORUSIJI: Sarajevo žestoko pokradeno u meču sa Dinamom!

Autor:

Sport

27.08.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sarajeva eliminisani su od beloruskog šampiona Dinama iz Bresta u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: printscreen/Arena sport
"Sporni" detalj u Brestu

U Belorusiji je viđena zanimljiva utakmica u kojoj je domaćin slavio sa 2:1.

Ipak, tog trijumfa možda ne bi ni bilo da sudijska trojka na čelu sa Lukasom Sotiruom nije napravila kardinalnu grešku sredinom drugog poluvremena.

Arbitri s Kipra osakatili su Sarajevo. Pri vođstvu domaćih od 2:1, Mersudin Ahmetović je u 54. minutu postigao gol za izjednačenje, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda. Već na prvi pogled se videlo da to nije bio slučaj. Najbolji strelac gostiju bio je bar metar udaljen od eventualne ofsajd pozicije!

Na kraju utakmice igrači Sarajeva su okružili sudiju i žestoko protestovali. Ko ne bi… Posle ovog meča rukovodstvo Sarajeva je zabranilo treneru i njegovom pomoćniku da se obrate javnosti, pa je to učinila Sabrina Buljubašić, koja obavlja funkciju direktora kluba.

- Izgubili smo 2:1 i odlučili smo da trener i pomoćni trener ne izađu pred medije jer verujem da moramo da pošaljemo jaču poruku, pogotovo za male zemlje kakva je Bosna i Hercegovina. Ovo što se dogodilo nikada nisam videla u fudbalu, a čitav život sam u fudbalu – poručila je Sabrina Buljubašić.

O detalju koji je odlučio utakmicu je rekla:

- Ovo je trebalo da bude gol, a sviran je ofsajd i mi ćemo se pobrinuti da UEFA zna svaki detalj s ove utakmice. Nisam nikada videla ovako suđenje i ovakve greške. Mislim da smo definitivno opljačkani. Opljačkani za pravo da se takmičimo na pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading