DA LI JE SVE OVO FARSA? Čovek koji je "stvorio" Mesija - on već ima drugi klub!

Autor:

Sport

27.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je napravio pravu pometnju u svetu fudbala! Pitanje od "milion dolara" je gde će Argentinac nastaviti karijeru. Mnogi klubovi se pominju kao moguće destinacije, a njegov bivši agent Hose Marija Mingelja je siguran da Argentinac već ima novi klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Ja mislim da Mesi već ima novi tim i da je to Inter. U Italiji su manji porezi, tamo je Kristijano Ronaldo i žele atraktivnim potpisima da revitalizuju fudbal, što daje veliku prednost kada su u pitanju marketinška prava u ugovorima. Teško mi je da ga zamislim da ide u Englesku, iako je veliki prijatelj sa Pepom (Gvardiolom) i Kunom (Aguerom) - rekao je Mingelja.

On je i doveo Mesija kao 12-godišnjaka u Barseloni, i poručio je katalonskom klubu da što pre počnu da se privikavaju i planiraju budućnost bez Mesija. Što je do pre nekoliko dana bilo nezamislivo za klub sa Kamp Noua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading