VUČIĆ: Srbija dobija stadion od 55.000 mesta, biće LEPŠI od Alijanc Arene!

Autor:

Sport

26.08.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ponovo je govorio o Nacionalnom fudbalskom stadionu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

On je tom prilikom rekao da će kapacitet stadiona biti 55.000 i da će biti lepši od Alijanc arene, doma fudbalera minhenskog Bajerna.

- Kad već predlažu da se stadion zove po meni, pošto je to valjda glupo. Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo - rekao je Vučić.

Vučić je prokomentarisao i navode da bi stadion mogao da se zove po njemu.

RepublikaFoto: Promo

- Mislimo da Srbija to zaslužuje. Ako oni misle da treba da se zove stadion Aleksandar Vučić i to je sad neka ironija, pošto je to besmisleno i ne bi trebalo da se gradi stadion. Ja bih da vas podsetim da onda ništa ne bi trebalo da se gradi po njima... - dodao je on.

On je na kraju dodao da bi mnogo toga u Srbiji moglo da se zove "Aleksandar Vučić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading