OVO JE ZA JAGODU: Gobeljić u TRANSU nakon pobede u Tirani!

Autor:

Sport

25.08.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli slavili minimalnim rezultatom.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić


Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić nije krio zadovljstvo posle pobede nad Tiranom rezultatom 1:0 i prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezdin vojnik ovu pobedu posvetio je tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću.
 

- Izuzetno težak meč za nas. Na kraju utakmice nekolicina igrača je samo legla na teren, dali smo sve od sebe. Iskreno očekivali smo ovakvu utakmicu. Teren izgleda kao tepih, ali posle 10 minuta on počinje da se raspada po sredini i krajevima. Međutim kako njima, tako i nama, bitno je da smo prošli dalje. Ušli smo dobro u meč, igrali smo 10-15 minuta odlično, a onda smo pali. Naravno, podigli smo se i postigli pogodak iz prekida, koje često uvežbavamo, i zasluženo prošli dalje – naglasio je Gobeljić.

Zvezdin desni bek istakao je da ekipa ide korak po korak, a ovu pobedu crveno-beli posvetili su tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću.

- Idemo utakmicu po utakmicu. Već u nedelju igramo veoma važan meč protiv TSC-a na Marakani, a posle toga idemo na zasluženu pauzu. Sledeće nedelje saznaćemo i narednog rivala, pa ćemo se polako pripremati i za to. Želeo bih ovu pobedu da posvetim Marku Ivkoviću Jagodi u ime svih igrača – podvukao je Marko Gobeljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading