BIVŠI KAPITEN BEZ IMALO RESPEKTA: Albanci su plašljivi, mnogo zuje malo meda daju...

Autor: Telegraf

Sport

25.08.2020

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić ima moćnu poruku za nekadašnje saigrače i voljeni klub koji će od 20.00 igrati meč u Tirani protiv istoimenog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Nekadašnji tim Crvene zvezde

Zvezda u Albaniji kao gost igra meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u utorak 25. avgusta od 20 sati na stadionu "Er Albanija" i u LŠ pokušava da uđe i treći put zaredom.

- Da budu oprezni i da se ne opuštaju! Kada se igra na jednu utakmicu onda su veće sanse nekvalitetnijim ekipama da prođu, nego kad se igraju dve utakmice - rekao je Savić za "Telegraf".

On je potom naveo i da je neophodna koncentracija tokom čitavog meča bez prava na grešku.

 

 

 

- Zbog toga moraju da budu potpuno koncentrisani svih 90 minuta i nemaju prava na grešku. Oslobođeni su pritiska jer se igra bez navijača, koliko vidim teren je odličan za igru i samo treba da budu motivisani jako, što mislim da hoće. Albanci kao narod su jako plašljivi, mnogo zuje malo meda daju... zato treba jako ući u utakmicu i tu onda neće biti nikakvih problema - zaključio je Vujadin Savić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading