SRBIJA NA NOGAMA: "Orlovi" na korak od OGROMNOG pojačanja!

Autor:

Sport

24.08.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbija mogla bi da dobije veliko pojačanje! Nekadašnji veliki talenat Ajaksa i momak koji vuče srpske korene Rišairo Živković, želi da razgovara sa Ljubišom Tumbakovićem i sazna da li za njega ima mesta u reprezentaciji Srbije u bliskoj budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Trenutno je igrač engleskog Premijerligaša Šefilda junajteda, ali sada se ne radi o njegovom novom klubu, već reprezentaciji u kojoj će nastupati u budućnosti. 

Novoimenovani selektor Kurosaa Gus Hidink namerava da angažuje Rišaira Živkovića u cilju plasmana na Mundijal u Katar 2022. godine.

Otac Rišaira Živković je rođen u toj zemlji, što je bio povod Gusu Hidinku da pozove krilnog fudbalera i direktno ga pita da li je spreman da igra za Kurasao.

Živković nije dao potvrdan odgovor, već je imao jedan uslov. On je nekada jednom od najboljih trenera sveta saopštio da želi da prvo popriča sa selektorom Srbije, odnosno da čuje da li u zemlji gde je rođena njegova majka računaju na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading