(VIDEO) RAZMAŽENA BAGRA: Navijači PSŽ-a DEMOLIRALI Pariz posle poraza od Bajerna! Staklene flaše i baklje dominirale u HAOSU

Autor:

Sport

24.08.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija uhapsila 148 osoba.

RepublikaFoto: twitter.com/RT_com
Navijači Pari Sen Žermena prave haos na ulicama Pariza

Prvak Francuske, Pari Sen Žermen, poražen je u finalu Lige šampiona od minhenskog Bajerna minimalnim rezultatom, a navijači "svetaca" nisu dobro podneli još jednu sezonu bez evropskog trofeja, pa su iz besa demolirali ulice Pariza.

Neredi su izbili u blizini "Parka Prinčeva" gde su navijači razbijali automobile i staklene izloge, pa je policija morala da reaguje. Potom su huligani na organe reda bacali staklene flaše i baklje, ali je na kraju uhapšeno 148 osoba, od čega je 108 zadržano u pritvoru, javljaju francuski mediji.

Povredjeno je 16 policajaca, oštećeno je 15 automobila, a demolirano je 12 prodavnica, u "divljaštvu određenih delinkvenata", naveo je ministar unutrašnjih poslova na Tviteru.

Neredi su trajali nekoliko sati, a policija je na kraju odlučila da huligane savlada uz pomoć suzavca i gumenih metaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading