ZEMLJOTRES: Ibra zavrnuo Milan! Reprezentativac Srbije stiže na "San Siro"

Autor:

Sport

24.08.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan epilog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci se nije našao Zlatan Ibrahimović. Iako se pisalo da je Šveđanin postigao dogovor sa upravom "rosonera" oko novog ugovora, do toga ipak nije došlo, pa bi italijanski velikan mogao da se okrene ponovo Luki Joviću, navodi Gazeta.

Uprava Milana je bila spremna da Ibri podari platu od šest miliona evra za narednu sezonu, ali prekaljeni as ne želi ni da čuje za to i ne odstupa od svog zahteva, a traži 7.000.000, ni centa manje.

Baš zbog takvog stava rasnog golgetera, "rosoneri" su spremni da se okrenu Madridu i da pokušaju na "San Siro" da dovedu Luku Jovića ili ofanzivca Atletika Anhela Koreu.

Naravno, kao neko ko je zadužio Milan, Ibrahimović ima posebno mesto u srcu navijača, ali ukoliko ne dođe do dogovora sa jednim od najboljih napadača 21. veka, oni kojima je crveno-crna boja u srcu će moratu da nađu novog ljubimca, a to bi baš mogao da bude srpski centarfor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading