POSLE BRUKE U LIGI ŠAMPIONA, KONAČNO SE SLAVI NA "NOU KAMPU": Barselona zadala ozbiljan udarac Liverpulu

Autor:

Sport

24.08.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan potez Katalonaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah u duelu sa Rakitićem i Lengleom

Prethodnih dana se u javnosti pojavila informacija da će Barselona morati da plati Liverpulu pet miliona evra na ime bonusa ukoliko Felipe Kutinjo sa Bajernom osvoji pehar u Ligi šampiona. Ipak, navijači "blaugrane" mogu da odahnu, jer to ipak neće biti slučaj.

Naime, "Liverpul eho" koji je odlično upućen u dešavanja na "Enfildu" navodi da nije istina da će "redsi" dobiti novac od Katalonca za uspeh Kutinja u Bajernu, jer se bonusi odnose samo na njegov učinak u dresu Barse.

Kutinjo je u Barselonu iz Liverpula stigao u januaru 2018. godine za 106 miliona funti fiksno, plus još 36 miliona funti kroz bonuse, ali ti bonusi važe isključivo za Brazilčeva ostvarenja u dresu kluba sa "Kamp Noua".

Takođe, navodi se da je Barselona već isplatila Liverpulu gotovo sve bonuse i da je ostalo samo poslednja 4,4 miliona, a da će se taj novac sliti u kasu "redsa" u dva slučaja. Prvi je da Kutinjo sa Kataloncima osvoji Ligu šampiona, a drugi je da samo odigra još 15 mečeva u dresu "blaugrane".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading