Da li je ovo dokaz da se Fiorentina odrekla Milenkovića?

Autor:

Sport

23.08.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan će imati poteškoća da dovede Nikolu Milenkovića za koga Fiorentina navodno traži 40 miliona evra i ne namerava da spusti cenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Srpski fudbaler je imao solidnu sezonu za Fiorentinu, a za talentovanog štopera je navodno zainteresovan Milan. Trener Pioli dobro poznaje Milenkovića i želi ponovo da radi sa njim, ali bi problem moglo da bude to što "viola" traži dosta novca za svog igrača.

Fiorentina je još ranije Nikolu procenila na 40 miliona evra, a sada izgleda ne odstupa od te cifre. U narednih meseci i po međutim to se možda promeni.

Međutim, u promociji novog dresa Fiorentine nije bilo slike Nikole Milenkovića pa to maštovitim novinarima jeste dovoljan znak da će Srbin menjati klub.

 

 

 

Trener Milana Stefano Pioli je inače ranije od Milana tražio da mu dovedu i Federika Kijezu kao i Dušana Vlahovića iz Fiorentine mada je pitanje koliko će "rosoneri" imati mogućnosti da odgovore na ove želje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading